Vehicule Electrice

Trotinetă Electrică FreeWheel Rider City

Descoperă magia orașului cu trotineta electrică FreeWheel Rider City!

Autonomia de 20 de km este asigurată de acumulatorul Li-Ion al trotinetei FreeWheel Rider City, cu capacitatea de 48V, 5 Ah.

FreeWheel Rider City este complet echipat pentru a face față traficului urban, chiar și pe timp de noapte. Farul LED te va ghida în siguranță către destinația dorită.

Bicicletă electrică FreeWheel E-Bike City

Oriunde și oricând, bicicleta electrică pliabilă FreeWheel E-Bike City îți este aproape. Ușoară și compactă, este perfectă pentru a evita traficul cotidian, beneficiind de un design inovator.

Trotinetă electrică FreeWheel Rider Kids SE

Rider Kids SE este o trotinetă electrică fiabilă pentru copii, echipată cu un motor de 60 W care poate atinge viteza maximă de 6 Km/h.
Bateria de 2000 mAh oferă o autonomie de 6 km și se încarcă complet în doar 4 ore.

Hoverboard FreeWheel Complete Lite

Hoverboard-ul FreeWheel Complete Lite este conceput în mod special pentru copii. Acesta este alegerea ideală pentru o experiență unică și de neuitat, indiferent că vorbim de parcuri sau spații închise unde distracția e în toi.

FreeWheel Kart Kit

FreeWheel Kart Kit este confortabil, ușor de montat și ajustat. Distracție garantată!
Greutate maximă suportată în funcție de Hoverboard-ul dvs.

Hoverboard FreeWheel Glow

Hoverboard-ul FreeWheel Glow este conceput în mod special pentru copii. Acesta este alegerea ideală pentru o experiență unică și de neuitat, indiferent că vorbim de parcuri sau spații închise unde distracția e în toi.

Moped FreeWheel Urban Ride

FreeWheel Urban Ride este un partener indispensabil atât pentru traseele scurte, cât și pentru cele lungi!

Hoverboard FreeWheel Junior Lite

Hoverboard-ul FreeWheel Junior Lite este conceput în mod special pentru copii. Acesta este alegerea ideală pentru o experiență unică și de neuitat, indiferent că vorbim de parcuri sau spații închise unde distracția e în toi.

Trotinetă Electrică LexGo R8 Plus

Te-ai gândit ce se întamplă atunci când puterea întâlnește confortul? Este timpul să afli!
Acumulatorul de 36 V, 5A h asigură o autonomie de până la 15 km cu o singură încărcare. Puterea motorului de 250 W oferă o viteză de deplasare de până la 20 km/h.
Sistemul de frânare este atât electric cât și mecanic, acționat simultan cu maneta de frână.

Hoverboard LexGo Spark

Hoverboard-ul LexGo Spark este realizat din materiale calitative, iar design-ul și coloristica luminilor LED vor atrage privirile și admirația celor din jur. Platforma este îmbrăcată cu un material din cauciuc antiaderent ce te ajută să nu aluneci.

ro_RORomână