Video

Cameră Video Sport E-Boda AC6200W

Camera video sport E-Boda AC6200W poate fi conectată la smartphone, tabletă sau laptop și astfel sincronizarea se va face în timp real. Folosind aplicația dedicată, îți poți controla camera de la distanță, toate acestea folosind funcția Wi-Fi.

Cameră Video Sport E-Boda SJ5100W

Camera video sport E-Boda SJ5100W poate fi conectată la smartphone, tabletă sau laptop și astfel sincronizarea se va face în timp real. Folosind aplicația dedicată, îți poți controla camera de la distanță, toate acestea folosind funcția Wi-Fi.

DVD Player E-Boda mini 70 HDMI

Ce poate fi mai frumos într-o duminică seară, decât să desfaci o pungă mare de floricele, să te așezi pe canapea și să dai play unui film? DVD player-ul E-Boda Mini 70 HDMI este făcut pentru asta, pentru că este proiectat pentru a reda filmele tale preferate la care ții foarte mult, printr-o conectivitate video completă.

Cameră WEB E-Boda CW 10

Camera WEB E-Boda CW 10 este echipată cu rezoluție Full HD ce oferă o imagine clară și de înaltă calitate. Aceasta este compatibilă cu toate aplicațiile de livestreaming și conferințe.

Cameră WEB E-Boda CW 100

Camera WEB E-Boda CW 100 este echipată cu rezoluție Full HD ce oferă o imagine clară și de înaltă calitate. Aceasta este compatibilă cu toate aplicațiile de livestreaming și conferințe.

ro_RORomână