12 mai 2021

Vehiculul electric, sau cum să scapi de trafic!

Cu siguranță mulți dintre noi, ne lovim zilnic de aglomerația din trafic. Un studiu realizat de curând ne spune că, în medie, în București se pierd zilnic aproximativ 2-3 ore pe drumul de acasă până la job și înapoi. Evident, studiul se referă la cei ce folosesc mașina pentru a merge la birou.

Dacă facem un calcul banal, constatăm că într-un an se irosesc peste 20 de zile stând în trafic, în aglomerație sau semafor. În acest context mai mult decât sumbru și într-o eră în care totul este în viteză, vehiculele electrice precum trotineta electrică sau bicicleta electrică vor pune stăpanire pe deplasarea urbană.

Fie că mergi la job, în parc sau la cumpărături, vehiculul electric va fi soluția cea mai bună. Este rapid, fiabil, cu dimensiuni reduse, pliabil și la îndemâna oricui. Folosind trotineta electrică poți ajunge mult mai repede oriunde atunci când locuiești într-un oraș aglomerat. Și unde mai pui la socoteală că o poți transporta și în metrou!

Pe lângă timpul câștigat la deplasare, adaugă și lipsa stresului acumulat în trafic. Te poți strecura printre mașinile ce stau în aglomerație, poți merge pe trotuar sau pe asfalt, poți alege traseul cel mai scurt și astfel, poți câștiga timp pentru tine și pentru ceea ce îți place. Indiferent ce model de trotinetă electrică alegi, vei avea numai de câștigat și câand te gândești că această soluție este doar la un click distanță de tine.

E-Boda și FreeWheel îți propun câteva variante de trotinete electrice și biciclete electrice, potrivite atât pentru tine cât și pentru familia ta, la prețuri accesibilie și cu o varietate de dotări. Aici găsești recomandările noastre:  www.freewheel.ro.

Îți urăm plimbări liniștite și pline de zâmbete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână