Karaoke Speakers

Bluetooth speaker E-Boda Retro Karaoke 100

Boxa bluetooth E-Boda Retro Karaoke 100 poate reda orice melodie îți dorești datorită multiplelor surse audio care îți stau la dispoziție. Poți asculta muzica ta prin Bluetooth, USB, CARD și AUX, dar și Radio.

Boxă Bluetooth E-Boda Monster Party M100

Nimic nu îți va sta în calea distracției, boxa bluetooth E-Boda Monster Party M100 a fost gandită să o poți lua cu tine oriunde.

Design-ul este deosebit iar finisajele fac din E-Boda Monster Party M100 o boxă portabilă de care te vei îndrăgosti rapid.

Boxa Karaoke E-Boda Ablaze 100

Cheia petrecerilor reușite și cadoul ideal pentru iubitorii de muzică este Boxa Karaoke E-Boda Ablaze 100. 
O boxă portabilă cu microfon și efecte luminoase, dispune de cititor MP3 cu stick USB sau card TF, fiind potrivită pentru o ieșire la iarbă verde și ideală pentru petreceri.

Boxa Karaoke E-Boda Ablaze 200

Orice petrecere începe cu boxa portabilă Karaoke E-Boda Ablaze 200, cu microfon inclus.
Karaoke E-Boda Ablaze 200 este cadoul ideal pentru iubitorii de muzică, cântăreții amatori sau profesioniști.

Boxa Karaoke E-Boda Ablaze 300

Boxa Karaoke E-Boda Ablaze 300 cu microfon și efecte luminoase RGB, dispune de porturi USB, AUX-IN și card TF, fiind potrivită pentru o ieșire la iarbă verde și ideală pentru petreceri. 

Boxa Karaoke E-Boda Ablaze 400

Ideală pentru toți iubitorii de karaoke! 
Acum puteți cânta sau prezenta oriunde, indiferent dacă vă este la îndemână o priză de curent sau nu, sistemul Karaoke Ablaze 400 este compus din boxă activă cu mixer și microfon inclus. 

Boxa Karaoke E-Boda Party 150 Pro, Bluetooth 5.0, Autonomie 6 ore, Efecte luminoase RGB, TWS, Microfon Wireless, Negru

Adaugă un strop de magie oricărei petreceri cu E-Boda Party 150 Pro – boxa portabilă karaoke care transformă fiecare moment într-un spectacol muzical senzațional! Cu o putere RMS de 25W și două difuzoare de 6.5 inch, boxa karaoke Party 150 Pro livrează sunetul într-un mod captivant și puternic. Bucură-te de ore întregi de audiție continuă…

Boxa Karaoke E-Boda Party 300 Maxi, Bluetooth 5.0, Autonomie 12 ore, Efecte luminoase RGB, Microfon Wireless, Negru

Bucurați-vă de fiecare notă și fiecare moment al petrecerii cu boxa portabilă karaoke Party 300 – partenerul perfect pentru serile pline de distracție și muzică! Datorită bateriei de 12V și 9000mAh, Party 300 Maxi vă permite să vă bucurați de ore întregi de divertisment neîntrerupt. Conectivitatea fără efort este asigurată prin versiunea Bluetooth 5.0, permițându-ți…

Boxa Karaoke E-Boda Party 400 Pro, Bluetooth 5.0, Autonomie 8 ore, Efecte luminoase RGB, TWS, Microfon Wireless, Negru

Partenerul perfect pentru orice petrecere! Cu o putere RMS de 80W și două difuzoare de 8 inch, transformă orice locație într-un adevărat ring de karaoke. Cu microfonul wireless poți transforma orice moment într-un karaoke spontan. Lasă-ți creativitatea să zboare și adu atmosfera de concert în propriul tău party. Conectivitatea fără efort este asigurată prin versiunea…

Boxa Karaoke E-Boda Party 410 Pro, Bluetooth 5.0, Autonomie 9 ore, Efecte luminoase RGB, TWS, Microfon Wireless, Negru

Descoperă Party 410 Pro de la E-Boda – boxa karaoke  portabilă care transformă orice loc într-o scenă de karaoke explozivă! Cu o putere RMS impresionantă de 80W și acumulator de 5.500 mAh, Party 410 Pro oferă un sunet captivant! E-Boda Party 410 Pro integrează o baterie puternică de 12V, 5.500mAh, oferind ore întregi de divertisment…

  • 1
  • 2
en_USEnglish